Firma contabilitate Cluj – Expert contabil Cluj

BMM Premium Tax

 

BMM Premium Tax SRL, firma contabilitate din Cluj-Napoca, autorizată CECCAR, isi propune sa fie alături de partenerii sai, prin oferirea de servicii de contabilitate Cluj, precum si alte servicii complementare, astfel incat sa va oferim un pachet complet, incepand cu infiintarea firmei la ONRC, continuand cu servicii complete derulate pe parcursul activitatii (contabilitate, salarizare, consultanta, recomandari de servicii SSM, servicii de mediu, etc) si pana la servicii de lichidare a firmei.

Serviciile de contabilitate Cluj oferite de firma de contabilitate BMM Premium Tax, se adreseaza atât activitatilor desfasurate intr-o locatie fizica (birou, spatiu inchiriat, firme de transport, etc), cat si activitatilor desfăsurate online (dropshipping, magazin online, servicii IT, platforme streaming, Amazon, Upwork, etc).

Daca sunteti în cautarea unei firme de contabilitate Cluj, care tine pasul cu noutatile online si care vine cu solutii personalizate, care sa va diminueze costurile si timpul dedicat pregatirii documentelor contabile, atunci BMM Premium Tax este solutia.

Ne place zona de online, suntem deschisi la tot ce este nou, ne plac aplicatiile si soft-urile care usureaza si eficientizeaza preluarile de documente.

BMM Premium Tax lucreaza cu experti contabili si economisti care s-au specializat pe servicii electronice, activitati desfasurate in mediul online.

Contabilitatea pentru freelanceri este specializata si va ofera solutii de optimizare fiscala, va face recomandari privind modul de organizare, astfel incat sa beneficiati de taxe PFA sau SRL cat mai reduse.

In plus, va putem pune la dispozitie, prin sistem securizat de conectare, acces la baza de date de contabilitate.

Se poate seta acces personalizat, in functie de interesul Dvs.

Dacă aveti departament intern de contabilitate, daca intocmiti evidenta primara a documentelor, se pot seta reguli de operare a datelor Dvs. direct in soft-ul de contabilitate, avand astfel situatii si rapoarte de activitate la zi.

Lunar, va putem oferi rapoarte de activitate cu indicatorii din contabilitate, explicate cu termeni pe intelesul tuturor, care va ofera posibilitatea urmaririi si compararii veniturilor sau a cheltuielilor inregistrate in fiecare luna.

BMM Premium Tax – firma contabilitate Cluj, va oferă prin expert contabil Cluj, următoarele tipuri de servicii:

  • Servicii infiintare firma
  • Servicii lichidare firma
  • Servicii Registrul Comertului (ONRC)
  • Servicii contabilitate Cluj
  • Servicii salarizare si administrare salariati Cluj
  • Consultanta contabila si fiscala
  • Alte servicii

Pentru informatii suplimentare de la expertii nostri, datele de contact sunt: