Oferte SPECIALE tarife contabilitate

BMM Premium Tax – Firma contabilitate Cluj, ofera servicii de contabilitate Cluj, servicii de salarizare, servicii ONRC, la preturi avantajoase. Tarifele pentru serviciile de contabilitate sunt stabilite in functie de specificul activitatii firmei Dvs.si sunt personalizate pentru fiecare firma in parte.

Oferte speciale tarife contabilitate | Oferta lunii!

  • Firmele nou infiintate – tarif contabilitate: Prima luna GRATUIT
  • Firmele infiintate anterior: Reducere tarif contabilitate cu 50%

Periodic, clientii nostri beneficiaza de oferte speciale tarife contabilitate Cluj, oferim sedinte de consultanta prin experti contabili autorizati CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Ofertele speciale de contabilitate BMM Premium Tax se adreseaza atat clientilor care s-au infiintat recent (firme sau PFA-uri nou infiintate), cat si celor care s-au înfiintat in perioada precedenta, dar doresc sa beneficieze de serviciile si consultanta oferită de experțti nostri.

Periodic oferim reduceri de tarif contabilitate pentru firme care activeaza in anumite domenii de activitate.

Oferte speciale de contabilitate sunt valabile pe toata durata lunii la care se refera oferta si se aplica partenerilor care au semnat cu noi in forma scrisa un contract de prestari servicii, pana in ultima zi din luna ofertei speciale.

Pentru serviciile de resurse umane Cluj, servicii care includ atat servicii de calcul de salarii cat si servicii de administrare salariati, firma noastra de contabilitate va pune la dispozitie personal calificat, cu atestat de Inspector Resurse Umane.