Calculator taxe SRL | Calculator dividende | Calculator PFA 2022

Calculator taxe SRL 2022

Va punem la dispozitie un Calculator taxe SRL, care va ajuta sa faceti simulari de taxe si impozite pe care le datorati la stat pentru o Societate cu Raspundere Limitata (SRL).

Calculatorul de taxe pentru SRL, cuprinde rubrici in care veti introduce atat date privind veniturile realizate (cifra de afaceri), cat si date privind cheltuielile efectuate in perioada pentru care doriti sa faceti calculul de taxe.

Calculator dividende 2022

Deasemenea, calculatorul simuleaza calcul de impozit pe dividende, va ajuta sa simulati taxele datorate la stat in situatia in care doriti sa distribuiti dividende.
Reamintim faptul ca dividendele se pot distribui fie anual din profitul anilor precedenti, fie trimestrial din profitul anului curent.

Nota: La calculator dividende,la rubrica Dividende brute repartizate, va rugam sa introduceti suma pe care doriti sa o repartizati sub forma de dividende, suma care nu poate fi mai mare decat profitul brut.
Daca suma dividendelor nete repartizate depaseste plafonul de 12 salarii minime pe economie, se activeaza casuta care afiseaza contributia la sanatate.

Calculator PFA sistem real 2022

Calculator PFA sistem real 2022 va ajuta sa efectuati calculul de taxe si impozite pentru un PFA in sistem real, la care impozitele si taxele se calculeaza pe baza evidentei contabile in partida simpla, bazata pe Registrul de incasari si plati.

Veniturile sunt constituite din sumele incasate, iar cheltuielile deductibile sunt constituite din sumele platite.

Calculator PFA norma de venit 2022

Calculator PFA norma de venit 2022, este util in calculul taxelor datorate de un PFA la norma de venit, la care impozitele datorate sunt stabilite pe baza unor plafoane anuale emise de ANAF in fiecare an si care difera de la un judet la altul, iar in cadrul judetelor, pot sa difere in functie de localitate.

Lista cu normele de venit 2022 publicata de anaf, poate fi consultata aici.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre SRL sau PFA, consultantii nostri pot fi contactati la:

Telefon 0743-407.407 sau la adresa de e-mail bmmpremiumtax@gmail.com