Contabilitate firmă | Consultanță

Firma noastră de contabilitate oferă servicii de contabilitate firmă pentru companiile mari, mici și mijlocii din diferite domenii, în funcție de nevoile specifice ale acestora. Asigurăm o calitate înaltă a întocmirii actelor de contabilitate, în conformitate cu legislația în vigoare, oferind serviciile profesioniste ale contabililor noștri cu experiență în domeniu.

Întrucât contabilitatea joacă un rol vital în afacerile oricărei companii, indiferent de dimensiunile acesteia și de cifra de afaceri, o înregistrare riguroasă a actelor contabile ajută la realizarea previziunilor financiare și oferă firmei posibilitatea de a identifica soluții viabile de eficientizare a activității ei.

Pachetul nostru de servicii de contabilitate firme.

Perfect conștienți de rolul unor acte contabile riguros alcătuite și de mecanismele financiare complexe din existența unei companii, suntem axați pe servicii diverse, atât de contabilitate, de consultanță fiscală, salarizare și gestionare de personal, cât și de consultanță în contabilitatea de gestiune. Echipa noastră este alcătuită din contabili autorizați, experți contabili abilitați să execute servicii complete în domeniul contabil, servicii de salarizare, consultanță financiară și fiscală pentru dezvoltarea optimă a afacerii tale din punct de vedere financiar.

Alegând serviciile contabililor noștri, beneficiezi de servicii profesionale în domeniul contabilității. Executăm cu profesionalism și seriozitate, o gamă variată de proceduri contabile, de la o evidență cronologică a documentelor primare, până la întocmirea registrului jurnal, a registrului inventar, a registrului fiscal, acte de evidență TVA, balanța contabilă lunară, întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale. Suntem în permanentă informați asupra modificărilor legislative în domeniul fiscal și suntem la curent cu toate procedurile birocratice prin care firmele trebuie să își achite obligațiile de plată lunare și trimestriale față de stat, precum și impozitele aferente activității pe care o desfășoară. Apelând la serviciile noastre, scapi de grija întocmirii și depunerii bilanțului, a organizării activităților financiar-contabile și de reprezentarea societății în caz de control efectuat de instituțiile de stat abilitate.

Contabilitate firma

Contabilitate firma

Pe scurt, iată ce primești într-un pachet standard de contabilitate firmă:

● contabilitate – tot ce ține de registrele contabile, balanța contabilă lunară;
● statul de plată – calculul salariilor angajaților în funcție de vechime, ore de muncă, ore suplimentare, sporuri aferente etc.;
● înregistrare fiscală și consultanță – întocmirea documentației necesare pentru declararea profitului, a cifrei de afaceri, calcului TVA, deduceri de taxe și impozite, calculul sumelor datorate către stat, declarații fiscale ș.a.;
● situații financiare anuale – necesare raportării la instituțiile fiscale, pentru stabilirea cifrei de afaceri, a profitului anual înregistrat și pentru determinarea evoluției companiei de-a lungul anilor, de la înființare și până în prezent;
● servicii de audit. Oferim audit contabil în situația în care firmele se confruntă cu suspiciunea unor nereguli în actele contabile mai vechi, pentru remedierea situației și pentru evitarea unor penalizări în urma unor controale realizate de instituțiile abilitate.

Personal abilitat, cu înaltă calificare și experiență, capacitatea de a realiza varietate de proceduri contabile absolut necesare funcționarii firmelor, promptitudine și seriozitate în întocmirea documentelor, respectarea termenelor limită impuse atât de clienții noștri – companii, cât și de legislația în vigoare ne recomandă drept parteneri de încredere pe piața serviciilor de contabilitate din România.

Pentru mai multe informații privind serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0743-407.407 sau la adresa bmmpremiumtax@gmail.com.