Ce presupune contabilitatea online?

În prezent, mulțumită dezvoltării tehnologice din ultimul timp, contabilitatea a cunoscut noi îmbunătățiri, fiind mult mai accesibilă și începând să activeze în mediul online. Serviciile de contabilitate online pot fi de un real folos pentru antreprenorii care își fondează firme, simplificandu-se semnificativ colaborarea dintre aceștia și contabilul lor. Procedurile fiscale sunt vizibil îmbunătățite, doar printr-un simplu click, iar contactarea contabililor pentru solicitarea informațiilor se realizează facil prin intermediul website-ului.

Ce îți oferim?

Ți-ai înființat o firmă și îți dorești să-ți gestionezi activitatea cât mai atent, astfel încât să nu faci greșeli colosale? Atunci trebuie să îți îndrepți atenția către o firma de contabilitate online, care îți poate oferi tot ce ai nevoie doar printr-un simplu click.

Noi îți putem oferi acces la un portal web unde poți beneficia de o contabilitate completă, în cadrul căreia își desfășoară activitatea doar contabili cu un nivel ridicat de experiență și care sunt autorizați CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România). Suntem oricând gata să îți fim alături în drumul tău către succes, oferindu-ți consultanță, îndrumare și suport de la distanță.

De asemenea, îți putem oferi și serviciul de administrare a personalului, conform pachetului lunar ales. Îți putem organiza și administra elementele de pontaj, contractele de muncă, documentele de salarizare, actele adiționale, dar și listele de salariați, astfel încât să scapi de grija sarcinilor administrative.

Dacă alegi să lucrezi cu noi, vei avea acces la toate informațiile esențiale despre firma ta: vei ști când și ce trebuie să plătești, vei avea la dispoziție rapoarte de management și acces la toate documentele firmei din confortul casei tale. Scopul nostru este să te ajutăm să economisești cât mai mult timp, pe care să îl investești în creșterea afacerii tale, fără să te mai complici cu detaliile. Bineînțeles, având experiența necesară în cadrul contabilității, te ajutăm să eviți efectuarea unor greșeli imense, care, cel mai probabil, ar afecta într-un fel sau altul dezvoltarea firmei.

Contabilitate online

Contabilitate online

De ce contabilitatea online este mai bună decât cea clasică?

Contabilitatea online permite accesarea tuturor informațiilor în timp real și contactarea contabilului exact în momentul în care ai nevoie de ajutorul lui. Pe lângă faptul că economisești sume colosale de bani datorită profesioniștilor, poți să economisești și un timp generos. Contabilitatea clasică, din păcate, nu este la fel de avantajoasă. Antreprenorii sunt nevoiți să investească perioade mari din timpul lor prețios pentru ședințele susținute cu respectivii contabili și să petreacă chiar ore interminabile pe drumuri.

Astfel, vrem să-ți facem cât mai cunoscut conceptul de contabilitate online, care a apărut ca o metodă de facilitare a unor astfel de situații, doar prin simpla accesare a portalului nostru web. În ceea ce privește prețul pe care trebuie să îl achiți, trebuie să știi că acesta este influențat de mai mulți factori, cum ar fi numărul de angajați, documentele emise lunar etc. Prețul porneste de la 200 de lei/luna și poate să crească în funcție de dificultatea activității și numărul de documente emise lunar.

Prin urmare, contabilitatea online este o metodă înțeleaptă pe care toți antreprenorii o pot lua în considerare, cu scopul de a-și mai facilita din sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească zilnic. Astfel, dacă și tu ai nevoie de ajutorul unui contabil pe care să îl poți contacta prin intermediul mediului online, vino la noi!

Pentru mai multe informații privind serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0743-407.407 sau la adresa bmmpremiumtax@gmail.com.