Ce trebuie să știi despre contabilitatea PFA?

Contabilitatea PFA are în componența sa o mulțime de particularități, care trebuie să fie îndeplinite de un personal bine pregătit. Dacă ești în căutarea unor profesioniști care să îți ofere servicii de contabilitate PFA, poți apela cu încredere la noi. Nivelul ridicat de experiență câștigat în ultimii ani ne recomandă pentru a te ajuta să stabilești o legătură indestructibilă în cadrul relației contribuabil-lege-norme de aplicare-autorități.
Ne ghidăm activitatea în funcție de informațiile actualizate din cadrul Codului Fiscal, fiind astfel la curent cu toate aspectele care fac parte din contabilitatea PFA.

Mai multe detalii despre PFA (Persoană Fizică Autorizată) găsiți aici.

Ce îți oferim?

Ai de gând să îți deschizi un PFA, dar nu știi exact toți pașii care fac parte din cadrul acestei proceduri și vrei să ai alături un personal calificat care să te ajute? Nu-ți face griji, îți suntem alături pe tot parcursul creării PFA-ului, dar și a desfășurării sale corespunzătoare, cu atât mai mult dacă ești un antreprenor începător și de abia ai pătruns în lumea afacerilor. Iată care sunt serviciile pe care ți le punem la dispoziție:

• îți preluăm documentele primare și le verificăm, astfel încât să fie în conformitate cu reglementările în vigoare;
• îți înregistrăm documentele primare în cadrul unui soft profesional;
• îți efectuăm toate calculele contribuțiilor necesare;
• efectuăm verificări amănunțite în ceea ce privește condițiile necesare, astfel încât să poți realiza procesele de achiziții, dar și de livrări intracomunitare;
• efectuăm verificări atente și asupra condițiilor obligatorii pentru realizarea operațiilor de import și export;
• ne ocupăm de înregistrarea procedurilor de import și export;
• verificăm condițiile TVA;
• verificăm fișele de plătitor;
• eliberăm Fișa de Operațiuni Diverse;
• completăm toate documentele necesare, printre care se numără și Registrul jurnal de Încasări și Plăti, Registrul Inventar, Jurnalul de Vânzări și Cumpărări;
• efectuăm calcule anuale în ceea ce privește impozitul pe venit, impozitul pe profit, taxe și impozite datorate și ne ocupăm totodată și de procedura de declarare a acestora;
• efectuăm toate sarcinile administrative cu privire la întocmirea și depunerea declarațiilor.

Cu alte cuvinte, te putem ajuta și să îți creezi un PFA de la zero cu un minimum de efort, dar și să îți gestionezi PFA-ul existent, astfel încât să te asiguri că totul funcționează în parametri optimi și nu te supui niciunui risc. Cunoașterea tuturor legilor și verificarea tuturor actualizarilor care au loc în acest domeniu sunt printre cele mai importante sarcini pe care le respectăm.

În articolul de aici găsiți mai multe sfaturi utile legate de activitatea PFA-urilor care activează pe diverse platforme online.

Contabilitate PFA

Contabilitate PFA

Cât costă serviciile de contabilitate PFA?

Serviciile de contabilitate PFA variază de la un caz la altul, în funcție de mulți factori, principalul dintre aceștia fiind volumul de activitate. Astfel, prețurile pot începe de la 100 de lei și pot crește în funcție de complexitatea activității, respectiv de la o lipsă de activitate la o activitate cu un grad crescut.

Prin urmare, contabilitatea PFA este una dintre specialitățile noastre pe care le desfășurăm cu implicare și măiestrie, pentru a te asigura că totul este gestionat corect și eficient.
Suntem specializați atât în activități clasice, cât și în activități desfășurate online, fie direct (B2B, B2C), fie prin intermediul diverselor platforme de freelance-ing: UpWork, Fiverr, Toptal, De-signCrowd, 99designs, Guru, Freelancer.com, ș.a.
Scapă de grija documentelor multiple, dar și de teama că un singur act poate să nu fie în conformitate cu cele mai noi reglementări. Noi ne ocupăm de tot!

Nu ezita să ne contactezi!

Pentru simulări de taxe și impozite II, puteți utiliza Calculator Sistem Real  sau Calculator Norma de Venit.

Pentru estimarea taxelor care vor intra în vigoare în anul 2023, puteți face simulări de taxe accesând Calculator venituri PFA sistem real 2023-2024 OG16.

Telefon 0743-407.407
E-mail bmmpremiumtax@gmail.com.